Home » , , » Üç Boyutlu Modelleme Satışından Para Kazanmak İster misiniz?

Üç Boyutlu Modelleme Satışından Para Kazanmak İster misiniz?

Üç Boyutlu Modelleme Satışından Para Kazanmak
Sistem Nasıl İşliyor?

Benim de kullandığım, daha önce ödeme aldığım dünyaca ünlü bir web sitesi var. Üye oluyorsunuz , modelleri internet sitesine yüklüyorsunuz , satış başına %50 ile %70 arasında ödeme alıyorsunuz. Üç boyutlu modelinizin kalitesine göre  fiyatı artıyor. Fiyatlandırmayı web sitesinin moderasyonu yapıyor. Siz de üç boyutlu modelleme satışından para kazanıyorsunuz.

Dikkat Edilmesi Gerekenler

Modellerde kullandığınız kaplamalara,kullanacağınız logolara, modelin size ait olup olmadığına v.s. dikkat etmeniz gerekiyor. Zaten gerekli açıklamalar sitenin kendisinde mevcut.

Çok Satış İçin İpuçları

Detaylara önem verin.Oyun , mimari modelleme v.b. işlerde kullanılabilecek modeller üretin.Modellere ait önizleme örnek resimleri yüklerken kaplamalı render almaya özen gösterin.Böylece modelin tüm detayları görünecek, karşı tarafta beğeni artacak ve modelin satılması o kadar kolaylaşacaktır.

Üye olmak ve satışa başlamak için TIKLAYINIZ.

Benzer bir diğer site için Buradan

Yine aynı mantıkla çalışan; üç boyutlu modellerden para kazanabileceğiniz yalnız fiyatlandırmayı sizin yapabildiğiniz bir başka site için tıklayınız.

Aklınıza takılan her türlü soruyu bana sorabilirsiniz. İletişim adreslerinden iletişime geçiniz.

2 yorum:

  1. araba parçalarının 3 boyutlu modellemesinin satışı yok galiba var mı öyle siteler motor parçaları veya dış kaporta parçaları olsun

    YanıtlaSil
  2. Aynı sitede bazı parçaları bulabilirsiniz.

    YanıtlaSil