Kapı Altı Led Logo Nedir?

Kapı Altı Led Logo Nedir?
Bu yazı son zamanlarda popüler uygulamalardan biri hale gelen kapı altı logo led aydınlatmalar hakkında bilgi vermektedir. Otomobil modifiyesi kimileri için tutkudur. Araçlarının çeşitli logo, aydınlatma v.s. sistemler ile süsleyerek araç sahibi olma zevkini bir kat arttırmak isteyen insanların son tutkusu kapı altlarına yerleştirilen led logo aydınlatmaları olmuştur. Bu cihazlar kapıları açtığınızda yere sevdiğiniz logoyu yansıtarak güzel bir görüntü oluşmasını sağlıyor. İster bilindik logolar istenirse de özel logo tasarımları cihaz içine yerleştirilebiliyor.


Kapı Altı Led Logo Nasıl Çalışır?

Kapı altı led logo, kapı döşemesindeki plastik kısım alttan delinerek bir yuva oluşturulur ve buraya yerleştirilir. Kapının delinmesi için kutu içeriğinden punch delgeç çıkmaktadır. Elektrik bağlantısı , kapı lambasına giden kablolardan sağlanır. Kapı altı logo mercek, led projektör ve sistemin içinde çalışacağı silindirik plastik kutu + kablolardan oluşur.Tüm bu işlemleri dikkatli yapmalı ya da uzman birine yaptırmalısınız. Montaj ve bağlantılar bittikten sonra led logo, aküden aldığı elektrikle güçlü projektör led ışığı logoyu yere yansıtılır.

Kapı altı logo 3d led ışıkların fiyatları değişiklik göstermekle beraber, aynı işi yapan kaliteli ürünleri bir miktar daha uygun satan satıcılardan temin edebilirsiniz. Led logonun montajını oto elektrikçilerde yaptırılması tavsiye edilmektedir. Led logo kimi ilanlarda lazer lamba olarak da geçmektedir. Şu sıralar en çok Tofaş,Volkswagen,Opel marka araçlarda kullanılmaktadır.

0 yorum:

Yorum Gönder