Animasyonlu HTML5 Reklam Banner Şablonları İndir

Animasyonlu HTML5 Reklam Banner Şablonları İndir

HTML5, Html dilinin son sürümüdür. Masaüstü bilgisayarlarda kullanıldığı gibi özellikle mobil cihazları hedefleyen bir yapısı vardır. Html5 ile kodlanan web siteleri, bünyelerinde yine html5 altyapısı ile oluşturulmuş etkileşimli animasyonlara yer vermektedir.Arama motorları tarafından okunan bileşenleri ile bu  animasyon ve bannerlar SEO açısından da olumlu bir grafik çiziyorlar.

HTML5 bünyesinde javascript ve css3 kodlarına destek verdiği için, gelişmiş,çok etkileşimli hareketli reklam grafikleri yayınlamak mümkün hale geldi. Ses oynatıcı,video oynatıcı ekleyebilmek ve hatta çizim yapabilmek bu son sürüm html dili ile artık mümkündür.Sitenizde çeşitli galeriler oluşturabilir, bunları fare ya da parmak ile etkileşimli hale getirebilirsiniz.Çeşitli sürükle bırak uygulamalar yapmak da mümkündür.

Bu yeniliklerden biri de animasyonlu HTML5 reklam bannerı tasarımlarıdır. Artık internet sitelerinde sıkça bu yeni bannerları görüyoruz. Yavaş yavaş flash bannerların yerini almaya başlayan bu bannerlar ile sitenize hareket katabilirsiniz.Şablonlar vasıtası ile istediğiniz türden banner yapımı oldukça kolay hale gelmiştir. Html5 banner şablonları indirmek ve düzenleyip kullanmak için tıklayınız.

0 yorum:

Yorum Gönder